Author Topic: Plasma display question  (Read 209 times)

Offline busa32927

  • Level 8: Psi Corps
  • *****
  • Join Date: Nov 2013
  • Location: port saint john, fl
  • Posts: 2745
Plasma display question
« on: August 25, 2022, 10:59:06 PM »
Hi all

I have a stern potc display with a couple vertical lines out. Can I use a display from a Dracula in it.

Thanks
vids:   246/256 (tekken 5 and soul calibur),  robotron, joust w/jrok, centipede


pins:  Star Trek premmy, ACDC prem, SW(stern) prem,  BM66 prem, GnR LE, jjp potc le, Woz, The Hobbit,  JP(stern), Godzilla premmy,  AIQ (prem), EHoH. LoTR, CCr, F-14

past pins: TFTC,  MSF, PotC, PotO, BK2K, DM, LAH, BoP, LotR, Hook, Spiderman, GoT, Metallica, IMdn, Munsters, Grand Lizard, WhirlWind, BKSOR, Alice Cooper, RZ, BSD, Firepower, STTNG, TMNT prem, TWD, Gilligan

Offline k7

  • Level 10: Timelord
  • *****
  • Join Date: Jan 2010
  • Location: ɐp¡ɹ0|ɟ ɥʇn0s
  • Posts: 23463
Re: Plasma display question
« Reply #1 on: August 26, 2022, 12:00:30 AM »
plug and play, unless something weird was done to pirates. :)
WTB:  HotDoggin'
              ...seriously, would grab one. thanks.